Cât plătește Nicușor Dan pentru apartamentul în care locuiește cu chirie /FOTO! Primarul Capitalei are 54 de ani și nu deține nici o casă

Nicușor Dan a împlinit 54 de ani și nu are nici o locuință personală. Primarul Capitalei, care își dorește un nou mandat, locuiește cu soția și cei doi copii ai săi într-un apartament generos, cu trei camere, dintr-o casă istorică, în sectorul 5.

Edilul Bucureștiului a preferăt întotdeauna să stea cu chirie și nu pentru că nu-și poate permite o casă nouă și nu se mută și dintr-un motiv sentimental.

 Cât plătește Nicușor Dan pentru apartamentul în care locuiește cu chirie! ”Faptul că în apartamentul acesta au crescut copiii, s-a născut băiețelul, că locuim într-un cartier unde nu prea circulă mașini, îmi place foarte mult. Nu sunt deloc stresat din punct de vedere material, am un back-up, pot să merg oricând să predau”,  i-a spus lui Denise Rifai actualul primar care plătește o chirie lunară de 590 de euro pe întreg parterul casei.

”Avem o cameră și două dormitoare la mansardă, iar proprietarul plătește taxele. Mirabela (soția sa -n.r.) ar vrea să avem casa noastră, să așeze ea lucrurile, să fie casa ei, dar poate va fi, la un moment dat”, adaugă Nicușor Dan, tată a doi copii, o fetiță de șase ani  și un băiețel de 3 ani.

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru s-au cunoscut în 2005, în Club A (Clubul Arhitecturii). ”Am zis să mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de după zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicușor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a povestit soția primarului general, al Capitalei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed