Cât te costă să-și cânte Andra, Loredana ori Delia. Care e cea mai ”scumpă”

Dacă vrei să-ți cânte Andra, Loredana ori Delia la petrecerea ta, își trebuie buget, nu glumă. Cele trei solistele se află pe podiumul celor mai apreciate vedete feminine de la noi, însăși prezența lor la un eveniment îl duce la alt nivel în ochii invitaților.

Dacă Delia și Loredana au un tarif consistent, pe măsura celebrității și calității show-ului lor, ce nici înainte de perioada restricțiilor sanitare nu scădea sub 12.000 de euro pentru evenimente private, de anul acesta li s-a alăturat și Andra. Mai nou, solista cere circa 11.000 de euro pentru un recital live, de aproximativ 45 de minute. Când artista și staff-ul său acceptă o apariție publică, tariful este și cu 20% mai mare.

Iuliana Beregoi, împlinește 18 ani. Costă 1500 lei să ai poză cu vedeta YouTube-ului românesc

Loredana, regina petrecerilor cu ștaif de la noi. 14.000 costă să-ți cânte artista

Cât te costă să-și cânte Andra, Loredana ori Delia. Fără doar și poate, Loredana este regina petrecerilor cu ștaif de la noi, fiind cea mai solicitată artistă în high life-ul autohton. Și prețul este unul pe măsura renumelui și garanției că audiența va fi plină de încântare și scuturată de energie, circa 14.000 euro pentru show-uri private live, însoțită de propria trupă și de la 5.000 pentru spectacole publice, în funcție de complexitatea show-ului pus în scenă (folcloric/ pop).

Delia, cea mai ”prețioasă” solistă

Cât te costă să-și cânte Andra, Loredana ori Delia. Fără îndoială, Delia se dovedește cea mai prețioasă artistă feminină de la noi, show-urile pe care le prezintă publicului plătitor de bilete fiind repere în showbiz-ul concertistic, cu investiții de zeci de mii de euro per spectacol. Motiv pentru care și tariful său este unul impresionant: pleacă de la 19.000 de euro.

În plin proces de divorț, Alina Sorescu se întoarce pe scena muzicală. Ce mare surpriză pregătește solista

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed