Cătălin Bota, cândva solist în Autentic, a ”îngropat” celebritatea pentru a fi fotograf în Las Vegas

A băgat totul în cutia cu amintiri  și a ales să se mute pe partea cealaltă a globului, unde a luat-o de la 0, lucrând ca barman. La opt ani de atunci îl regăsim pe Cătălin responsabil de programe de entertainment și artist fotograf.

Reușitele  l-au făcut să uite motivele pentru care a ales să părăsească România, ba chiar se bucure de ”șutul” primit, după cum afirmă Cătălin într-un scurt interviu.

Cătălin Bota: ” În România mă săturasem să onorez spectacole de la care nu primeam toți banii iar la televiziune nu te primeau dacă nu te măscăreai”

”Am plecat pentru că în așa-zisul showbiz românesc mai nimic nu era normal, începând de la emisiuni de televiziune unde te învățau cum să devii ”interesant”, ne primeau doar dacă ”făceam ceva frumos”- n-o să uit expresia expresia, adică să ne măscărim prin platoul de filmare. Pe nimeni din producția de televiziune nu interesa performanțe muzicale, melodii și albume noi, turnee peste tot în lume și festivaluri internaționale la care am fost onorați să participăm. Apoi, puțin au curajul s-o zică, ne săturasem să onorăm spectacole de unde nu primeam banii pentru că…”nu ai intrat încă în cont”. E nedemn ca artist să te rogi luni întregi de așa-zișii organizatori și impresari să-și dea dreptul tău cuvenit. Nu ne-am regăsit în așa ceva (Cătălin și Denis Mihai Constantin-Aurentic, n.r.) și, uite așa, am ajuns în America”, ne spune Cătălin care a preferat să se adapteze într-o nouă societate.

Ea este singura româncă din clasamentul celor mai bogate femei din America prin forțe proprii! Este înaintea Rihannei ori Beyonce

”În primul an a trebuit să studiez, am făcut două cursuri, de mixologie/bartending. Mixologia este parte din chimie- iar mie mi-a venit ca o mănușă căci, în țară am studiat chimia-, amesteci diferte substanțe (alcool) și obții fel de fel de combinații (cockailuri). Am perseverat și am avut șansa să lucrez ca mixologist-bartender la două din marile cazinouri din centrul Las Vegas-ului, celebre în toată lumea, Tresure Island și The Linq, imensul club al Caesars Entertainment Co. Mi-a plăcut mult ce am învățat și m-am acomodat repede”, adaugă acesta care, în perioada cât activitatea în efervescentul Las Vegas a fost închisă, a acordat atenție unei pasiuni mai vechi, pozatul (catalinbota.com)

FOTO: Autentic (Cătălin Bota dreapta) cu Mirabela Dauer

Actorul Constantin Petre s-a stins din viață. Nea Bombi și-a adus aportul la zeci de filme de referință din cinematografia românească

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri