Cătălin Botezatu, cu inima la control, după cinci stenturi implantate! Designerul se află internat în Istanbul

Creatorul de modă a făcut o serie de de investigaţii în România, care au fost transmise cardiologului care l-a operat în urmă cu mai mulţi ani.

Medicul l-a chemat de urgență la spital pentru a face teste suplimentare (teste de efort, ecografii etc) și, se pare, va mai dura până când juratul de la ” Bravo, ai stil, Celebrities” (Kanal D) va fi externat.  Anul trecut designerul (52 ani) a trecut prin clipe cumplite fiind operat timp de șase ore după ce i s-a găsit o tumoare la colon. Ulterior a mai fost operat și de apendicită, însă într-o fază periculoasă, în ultima clipă.

”Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism”, au dat detalii apropiații modistului după operația pe care Botezatu a suportat-o.

Dan Bittman despre Andreea Esca și lupta ei cu SARS-COV-2 ”Cred că și-a înscenat boala”

Cătălin Botezatu a avut un 2019 greu: 4 operații în trei săptămâni!

””M-am speriat foarte tare pentru că am avut 4 operații în 3 săptămâni, am avut niște dureri groaznice! Am trecut, așa, pe lângă doamna aceea cu coasa, dar a trecut!”,Următorii pași în demersul său de însănătoșire? Urmează o altă operaţie, ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă, pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România”, ne spunea Botezatu  în vara anului curent despre ce crede că va urma în demersal său de însănătoșire.

Raoul, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare! De opt ori a fost prins solistul la volan, cu permisul suspendat!

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed