AcasăMoney&PeopleCătălin Botezatu mizează pe o nouă afacere! Își lansează propria linie de...

Cătălin Botezatu mizează pe o nouă afacere! Își lansează propria linie de parfumuri

După linii de lenjerie, maiouri, pijamale, dar și costume și rochii -specialitatea sa- Cătălin Botezatu mizează pe o nouă afacere, scoate pe piață propriile parfumuri.

Designerul român își face astfel debutul industrie extrem de bănoasă la nivel internațional, cea a mirosurilor plăcute, de calitate, parfumuri din care se scot profituri mari. Botezatu (55 ani), ale cărui afaceri sunt centrate în zona producției vestimentare, îndrăznește cu propria sa linie de parfum după modelul altor vedete care ”se vând” și sub formă de arome, amintim Lady Gaga, Beyonce, Ariana Greande, Paris Hilton ori Kim Kardashian. Afacere care s-a dovedit una dintre cele mai strălucite idei ce le-a putut veni.

Roxana Ciuhulescu și-a luat vila mult visată. 200.000 de euro are de plătit! ”Am găsit un pat extraodinar din care nu-mi ies picioarele”

Cătălin Botezatu mizează pe o nouă afacere, propria linie de parfumuri

Apele de parfum Cătălin Botezatu, pentru EL și EA, sunt realizate din nuanțe arăbești, și se găsesc la un preț deloc mic, 199.00 lei.

Cătălin Botezatu, businessman care a trecut prin mai multe afaceri (a administrat chiar și câteva restaurante), are două ateliere de croitorie la care are circa 200 de persoane angajate și colaborări cu altele ateliere, o rețea de magazine, câteva în importante centre europene dar și investiții în domeniul imobiliar. ”Am deschis un magazin la Londra. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire, inclusiv cele din malluri, avem magazine în toate mallurile din București și din țară”, spune despre rețeaua de magazine asociată cu numele său Cătălin Botezatu.

Capriel Dedeian s-a stins din viață. Figură marcantă a jazz-ului româneasc, artistul a fost un chitarist de recunoaștere internațională

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.