Cătălin Moroșanu, despre afacerea sa din jurul ringului: ”E mai ușor să te bați decât să fii organizator de gale”

Vedetă a ringului, Cătălin Moroșanu a încheiat o prodigioasă carieră cu mănușile de box în mâini și a început alta, în afara ringului, ca organizator de gale de profil. O afacere care, după cum chiar fostul sportiv recunoște, este extrem de grea.

Una din primele prezențe din rândul luptătorilor români în celebra gala K1, dar și în multe alte circuite de gen, Moroșanu organizează gale de kickboxing, sportul care l-a făcut celebru și, în paralel, și-a deschis propria academie de lupte, ce-i poartă numele.

O investiție generoasă, toate câștigurile financiare pe care Moroșanu (38 de ani) le-a obținut în cariera sa -15 ani de grele și dureroase prezențe în ring- fiind plasate în complexul sportiv pe care l-a organizat de la zero în incinta Romexpo, București. Este cea mai mare sală dedicată sporturilor de contact din România, totodată biroul său, în noua sa calitate, aceea de organizator de evenimente de profil.

Cătălin Moroșanu, despre afacerea sa din jurul ringului
Cătălin Moroșanu, despre afacerea sa din jurul ringului!

Cătălin Moroșanu, despre afacerea sa din jurul ringului: ”Nu e ușor”

În prezent, Cătălin Moroșanu a devenit unul din principalii organizatori de gale dedicate iubitorilor de sporturi de contact. Paradoxal, din punctul său de vedere, o afacere mult mai grea și complicată decât fosta sa îndeletnicire, aceea de a încerca să fie cel mai bun în ring.

”Ca organizator de gale ai un stress psihic ce uneori te copleșește. Nu e ușor să organizezi. Treebuie să te gândești la toate, la sportivi, spectatori, controale, jandarmerie, pompieri, poliție. Ca sportiv, la o gala, stai în vestiar și te concentrezi pe adversar. Când esti promoter trebuie să te gândești la toate”, spune popularul luptător care a punctat și multe participări la reality show-uri de televiziune.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed