AcasăMoney&PeopleCătălin Moroșanu prins de băut la volan. Polițiștii i-au luat permisul

Cătălin Moroșanu prins de băut la volan. Polițiștii i-au luat permisul

Cătălin Moroșanu prins de băut la volan de agenții de la Poliția Rutieră. Luptătorul, obișnuit al concursurilor sportive din ring dar și cele de  televiziune, a fost amendat de polițiști după ce, la un control de rutină, în centrul Bucureștiului, a fost depistat băut la volan.

Abia întors din Republica Dominicană, unde a participat la competiția de televiziune ”Survior”, Cătălin Moroșanu (36 ani) nu a trecut de proba alcooltestului, ba a primit și o amendă usturătoare. Pe următoarele 90 de zile Cătălin Moroșanu va fi ”pieton” pentru paharul cu vin roșu pe care susține că l-a băut.

CUMPLIT! Metroul suspendat din Ciudat de Mexico s-a prăbușit! Există morți

Cătălin Moroșanu prins de băut la volan.Ce alcoolemie avea sportivul!

„La data de 28.04.2021, a.c. în jurul orei 17.00 polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 3 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile”, se arată în comunicatul trimis de Poliția Rutieră.

30 milioane de mici au cumpărat românii în vacanța de 1 mai. Povestea micului!

 

Ultimele Articole