AcasăTech&ScienceSoftwareCâteva detalii despre viitorul Windows 9

Câteva detalii despre viitorul Windows 9

Indiferent dacă va fi numit Windows 9 sau, simplu, Windows, următorul sistem de operare al celor de la Microsoft promite să calculeze media perfectă între nou şi vechi.

 

Peste 20 de capturi de ecran publicate de ComputerBase.de încearcă să ne ofere o imagine de ansamblu asupra viziunii pe care gigantul din Redmond încearcă să o materializeze cu acest SO, scrie playtech.ro.

Mai precis, vom vedea readus în actualitate meniul de start clasic, dar acesta va integra elemente Metro. Bara de Charms din dreapta ecranului, are mari şanse să fie scoasă din ecuaţie.

 

Taskbar-ul va veni cu mici schimbări pentru a avea un aspect mai finisat. Tot în taskbar, după cum se poate vedea în captura de mai sus, vom vedea implicit câteva butoane noi.

 

Primul de lângă butonul de start va facilita căutarea online şi offline, pe când, cel de-al doilea, cu cadranele suprapuse, vă va ajuta să profitaţi de desktop-uri virtuale.

 

Introduse pentru prima oară în următorul Windows, desktop-urile virtuale, prezente de foarte mulţi ani pe Mac şi Linux, facilitează separarea de spaţii de lucru în care rulaţi aplicaţii diferite.

 

Totodată, cu lansarea noului SO, este foarte probabil să vedem introdus un sistem de notificări centralizat, similar cu cel din versiunile recente de OS X, pe care îl vom accesa din colţul din dreapta al taskbar-ului, din zona ceasului.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.