Câți bani a primit Iancu Sterp de la Pro Tv pentru Survivor All Stars. Suma e complet neașteptată

Câți bani a primit Iancu Sterp de la Pro Tv pentru Survivor All Stars. Suma e complet neașteptată. Chiar dacă nu a câștigat premiul cel mare, Iancu Sterp a plecat acasă cu zeci de mii de euro.

Marea finală Survivor All Stars a fost una intensă. În final, Zanni a câștigat marele premiu, plecând acasă cu o sumă imensă.

Iancu Sterp nu se parte plânge nici el. Acesta a ajuns acasă cu zeci de mii de euro de la Survivor All Stars.

Câți bani a primit Iancu Sterp de la Pro Tv pentru Survivor All Stars. Suma e complet neașteptată

Mama Geta a dat din casă și a făcut o seriei de dezvăluiri interesante. Aceasta şi-a susţinut băiatul pe tot parcursul competiţiei şi şi-a dorit enorm ca Iancu să plece acasă cu marele premiu pentru tot efortul pe care l-a depus.

Și chiar înainte de marea finală, femeia a dezvăluit câți bani a primit Iancu Sterp pe săptămână de la PRO TV pentru a participa la Survivor All Stars.

„Iancu al meu a muncit foarte mult, l-am susținut de acasă, m-am uitat mereu la televizor, săracul, cât a tras! A fost plătit, din câte am auzit, cu vreo 2.500 de euro pe săptămână, însă nu e atât de mult pentru ce au ei de făcut acolo. Important ar fi, de fapt, premiul cel mare, de 100.000 de euro.

Sper să nu-l ia tot Zanni, el a mai câștigat în altă ediție, nu ar fi corect. Să-l câștige însă cine merită, iar fiului meu să îi ajute Dumnezeu să se descurce în această finală grea! El este foarte bun la probele de forță, dacă va avea în finală, le dă clasă! Este sportiv, știe să dea ce are mai bun în competiții, așa că se va concentra și-n această seară. Succes, puiul mamii!”, a spus mama Geta pentru Playtech.

Astfel, având în vedere cele spuse de mama Geta, Iancu Sterp a plecat acasă cu aproximativ 50.000 de euro de la Survivor All Stars 2024.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed