x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(14) "moneyamppeople"

Câți bani au primit vedetele noastre să se dezbrace în Playboy! Cine a făcut-o GRATIS

Au trecut două decenii de când s-a lansat ediția românească a Playboy, timp în care zeci de frumoase și celebre de pe la noi s-au arătat, fără inhibiții și haine, în paginile revistei, unele dornice de afirmare, altele pentru a-și rotunji veniturile, sau pur și simplu, au făcut-o de plăcere.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 02.01.2021, 16:00

Fostul redactor-șef al popularei reviste de pictoriale nud, Dan Boerescu a dezvăluit ce sume au primit câțiva ”iepurași” din showbizz-ul românesc pentru a-și expune nurii, și a dat exemple din rândul celor care au acceptat să pozeze gratis.

Primul playmate a fost Dana Săvuică, unul din modelele care au devenit cunoscute în ultimii ani ai comunismului. Pictorialul a fost făcut la Chicago, de un artist american care a lucrat 30 de ani pentru Playboy. Au urmat zeci de pictoriale ce au vândut revista în zeci de mii de exemplare, succese majore pe piața presei scrise din țara noastră.

Cel mai scump ”iepuraș” a fost Andreea Antonescu, care a pozat în 2001, imediat după ce a devenit majoră. Fosta membră a fenomentului Andre a  primit 30.000 euro. “Am negociat prima data cu tat[l ei, Gigi Antonescu, pentru ca nu puteam vorbi cu fete sub 18 ani. C\nd a pozat, era majora deja. Am facut ;i cu Andreea Bălan ceva, o supercoperta, dar atunci era cu cariera ei. Fostul meu adjunct a negociat tot”, a spus Boerescu * Loredana Groza s-a dezgolit de haine pentru 10.000 euro, pictorialul aducând revistei cele mai mari vânzări din istoria ediției românești a magazinului pentru bărbați.

Oana Zăvoranu chemată în instanță de vedetele pe care le-a criticat

Sub 10.000 euro au lăsat inhibițiile de-oparte Andreea Bănică (care a primit și un comision din vânzarea revistei) * Practic, Nicoleta Luciu s-a lansat în Playboy! A pozat de șase ori, sumele cumulate au fost de circa 20.000 euro * Bianca Drăgușanu a pozat gratis fiind fericită că a găsit o cale să ajungă cunoscută.

Gina Pistol a venit de pe stradă, aflase de undeva ca sunt stelist si mi-a zis ca e iubita unui jucător. Nu a contat asta, dar am luat-o pentru ca mi s-a părut Marlyn Monroe a noastră. A luat foarte puțin, până în 1.000 de dolari”, a dezvăluit Boerescu.

Andreea Mantea a fost concurentă la concursul de televiziune Miss Plaboy și a avut 2 apariții în revista. “Nu a luat marele premiu si plângea în Buftea, mă acuza ca i-am stricat cariera. Dar i-am zis ca de acolo îi începe cariera. A primit o suma de la concurs, o excursie de la sponsori, dar a doua oară a luat mai puțin pentru ca nu era buget.” * Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost ofertate însă, după discuții, acestea s-au oprit. Suma pusă la bătaie pentru un pictorial cu ”diva de la Monaco” a fost de… 50.000 euro.

Motivul emoționant pentru care Mircea Baniciu nu va mai cânta una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale