Câți bani i-a dat lunar Gică Popescu fiicei sale pe perioada studiilor. Maria are 21 de ani și locuiește în Barcelona

Câți bani îi dă Gică Popescu fiicei sale. Fostul capitan al clubului FC Barcelona și a naționalei României, este mândru că frumoasa sa fată învață în orașul spaniol unde fostul mare fotbalist a scris istorie în teren. Maria a absolvit una dintre cele mai prestigioase facultăți de business.
Gică Popescu (54 de ani)  recunoaște că a fost foarte strict în ceea ce privește banii de buzunar pe care îi dă copiilor săi, iar Maria, fiica sa, a trăit și cu 1000 de euro pe lună pe parcursul studiilor la Facultatea de administrare a afacerilor Estade Barcelona. ”Fata mea a terminat buna dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a absolvit facultate. Dar eu i-am zis „ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.” O mie de euro, 4 ani de zile. Adica 30 de euro pe zi. Vrei mai mult, muncește mai mult. În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu. A trăit cu 1.000 de euro pe lună, niciun ban în plus. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă”, a spus mândru fostul mare fotbalist într-un interviu gsp.ro.

Iuliana Beregoi, cadou fabulos de majorat. Și-a luat un bolid de 90.000 de euro deși încă n-are permis

Câți bani i-a dat lunar Gică Popescu fiicei sale:”O mie de euro, 4 ani de zile. Adica 30 de euro pe zi”
Maria este pasionată de fotbal și nu ratează meciurile clubului sub tricoul căruia a scris istorie și tatăl său, dar și cele în care se află în teren Ianis Hagi, vărul său. Gică Popescu mai are un băiat, pe Nicolas (19 ani), jucător de fotbal. ”Nicolas, de exemplu, are 500 de euro pe lună de la club. Jucătorii care au făcut 16 ani semnează pe un salariu de 500 de euro. Cu asta a trăit. Mănâncă la club, îi plătesc eu cazarea, în rest – 500 de euro pe lună. Are 8.000 de lei în cont strânși. Vrei mai mult? Joacă la echipa mare și schimbăm contractul”, a mai spus despre educația financiară data copiilor săi Gică Popescu.

Top fundulețe de vedetă care încing internetul! Cele mai tari posterioare admirate pe litoralul românesc în 2022

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed