Top fundulețe de vedetă care încing internetul! Cele mai tari posterioare admirate pe litoralul românesc în 2022

Cele mai tari posterioare de vedetă admirate pe plajă! O etapă fotografică pe care frumoasele celebrități o consideră indispensabilă în fiecare sezon estival, este proba instantaneelor cu propriul ”șezut”
Admirate pe plajă, dar și prin intemediul paginilor de socializare, sexoasele țării au intrat iar sub semnul competiției, de acestă dată pentru a se dezbrăca de secrete și a face paradă în costume de baie, însă etalând în special posterioarele. Vă prezentăm ”candidatele” sezonului estival 2022 la cel mai arătos și apreciat funduleț, ale căror instantanee au fost răsplătite cu zeci de mii de ”Like”-uri de către admiratori. Multe dintre acestea par că au găsit rețeta pentru un fund perfect, fără celulită, vergeturi și imperfecțiuni.

 fundulețe de vedetă admirate pe litoralul românesc în 2022
Top fundulețe de vedetă admirate pe litoralul românesc în 2022 (Aexandra Stan, Anna Lesko, Bianca Drăgușanu și Diana Munteanu)

Iuliana Beregoi, cadou fabulos de majorat. Și-a luat un bolid de 90.000 de euro deși încă n-are permis

Top fundulețe de vedetă admirate pe litoralul românesc în 2022
Și în acestă vară au vrut să ne convingă că încă ”stau bine” la această categorie o grămadă de vedete, în frunte cu Alexandra Stan, Diana Munteanu, Loredana Chivu, Alexia Eram, Anda Adam, Claudia Pavel, Inna ori Anna Lesko, fără doar și poate cea mai mândră candidate în ”top-ul fundulețelor de vedetă”

Top fundulețe de vedetă (Inna, Alexia Eram, Anda Adam, Anna Lesko)

CRBL și-a creat moneda sa. Și-a digitalizat kendamele din propria colecție! ”Așa a apărut Kendama Coin”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed