AcasăMoney&PeopleAdmirabil, ce a făcut Adrian Mutu cu prima lui sută de mii...

Admirabil, ce a făcut Adrian Mutu cu prima lui sută de mii de dolari! Povestea investițiilor sale

Adrian Mutu și-a încheiat cariera de fotbalist în urmă cu șase ani, după 20 de ani de fotbal, la mari cluburi precum Inter Milano, Chelsea, Juventus ori Fiorentina.

În perioada sa de glorie, anii 2000, Mutu avea o avere evaluată la 12-14 milioane de euro. Însă în urma scandalului legat de consumul de droguri a pierdut a parte impresionantă a averii sale. A fost concediat de la Chelsea iar clubul i-a cerut despăgubiri uriașe. ”Am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală. Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodisel pe care o aveam la Oradea”, spune golgheterul naționalei de fotbal a României din toată istoria sa (25 de reușite).

Când nu cântă, solista Andreea Romila conduce tractorul. Se ocupă de o mica cooperativă de familie

Ce a făcut Adrian Mutu cu prima lui sută de mii de dolari!

Mutu, care mai câștigă bani în urma asocierii numelui său cu o firmă de băuturi izotonice, o colecție vestimentară dar și din industria pariurilor sportive, a făcut și multe achiziții imobiliare. ”Din primii bani pe care i-am avut, adică sume importante, o sută și ceva de mii de dolari pe vremea aia, le-am luat casa părinților mei. Singurul loc în care am investit au fost case, mi-am luat o casă, mi-am mai luat încă o casă, dar nu m-am gândit în sensul că o să le vând. La un moment dat aveam șase case și le-am vândut pe toate!“, adaugă Briliantul care a avut și o vilă în Statele Unite, chiar și un yacht.

Dani Oțil a luat un împrumut de la bancă să bea bere cu Răzvan Simion. S-a întâmplat la 18 ani! ”I-am mâncat și i-am băut”

Ultimele Articole