Ce afacere a devenit principala sursă de venit a lui Connect-R! ”Viața nu e doar turneu, aplauze și bani”

Nu întâmplător Connect-R a declarat că are de gând să treacă în spatele scenei și reflectoarelor. Și asta pentru munca în studioul său și la propria casa de producție muzicală a devenit mai importantă și profitabilă decât activitatea sa concertistică.

Mai puțin cunoscut ca producător, Ștefan Mihalache, alias Connect-R este coacționar la casa de producție muzicală Hood Famous, unde promovează și manageriază și tineri artiști, dar și labelul său, Rappin On Media sub care se află și propriul său studio de înregistrări. Firme care au avut cifre de afaceri considerabile și profit dublu față de precedentele rapoarte fiscale.

Ce afacere a devenit principala sursă de venit a lui Connect-R! La 10 ani de când în sezonul estival rămâne la modă ”Eu vara nu dorm”, melodia ce i-a adus sute de concerte bănoase și contracte publicitare care i-au umplut pentru o perioadă conturile, Connect-R se gândește că e mai bine să abandoneze lungile drumuri între concerte.

”O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”, a spus Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed