Ce afaceri au Andra și Cătălin Măruță. Numele lor sunt importante branduri

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite cupluri din industria divertismentului românesc. De 16 ani împreună, pe lângă frumoasa lor familie, cei doi profită cât pot de notorietatea pe care o au în muzică, televiziune și online.

De fapt, până recent, mai toate afacerile lor au legătură cu show business-ul. Sub Andra Business Media SRL (ce are ca profil susținerea de concerte și organizarea de evenimente) și Andra Records SRL (producție muzicală) își desfășoară mai toată activitatea artistică solista. Populara solistă are și importante contracte de imagine.

Studio 78 SRL și Studio 78 Business Media SRL sunt firmele administrate de Cătălin Măruță sub care vedeta Pro TV desfășoară o polivalență de activități, inclusiv producția cinematografică și programe de televiziune.

O adolescentă româncă a intrat în ”Cartea Recordurilor” făcând drifturi la 14 ani. Este senzația circuitului!

Ce afaceri au Andra și Cătălin Măruță ”Am acțiuni într-un startup în care cred foarte mult

Cătălin Măruță recunoaște că mai are ași în mânecă, bani investiți. “Am acțiuni într-un startup în care cred foarte mult. Valoarea lor va fi mai mare, pe măsură ce trece timpul, sunt convins de asta”, a dat din casă Măruță care mai are investiții importante în imobiliare, ba chiar are în plan ridicarea unui bloc în Voluntari, în imediata apropiere a casei sale.

 Vedeta de televiziune a înaintat documentația pentru urbanism înainte de pandemie, clădirea ce va urma să fie ridicată urmând să aibă cinci nivele.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed