Ce avere a strâns Țăndărică în cariera sa: ”Am și cheltuit mult”

Legendarul toboșar Ovidiu Lipan Țămdărică se consideră un norocos. La 69 de ani este în formă maximă și continuă să facă ce-i place mai mult, să cânte, să compună și să se bucure de frumos.
A evadat spectaculos din țara în care făcea bani nesperat de mulți și nu știa pe ce să-i cheltuie, a luat-o de la zero în Germania Federală, unde a clădit o familie frumoasă și, din anii ’90, a luat un nou start în țara unde s-a lansat, obișnuind noile generații cu muzica sa. Fire nonconformisă, artistul spune că nu a ținut cont niciodată de câți bani a câștigat și nu a economisit niciodată, preferând să-și transforme dorințele în realitate. ”Se bucură de bani cel care cheltuie, nu ăla care stă pe ei! Sigur că se duc, și grijile sunt la fel de mari, și nevoile. Mai ales când pleci de la punctul A spre punctul B, la serviciu și după aia aștepți să ieși la pensie. Trăim o viață cu totul și cu totul foarte plină de tot felul de evenimente și trebuie să fii foarte echilibrat, disciplinat și un pic cumpătat, asta e ideea. Ca să poți să fii cumpătat trebuie să fii spart mulți bani ca să ajungi la concluzia asta. Personal, am câștigat bani mulți”, spune legendarul muzician Țăndărică.

Ce avere a strâns Țăndărică în cariera sa

De astăzi e majoră! Iuliana Beregoi sărbătorește în cel mai provocator mod, în costum de baie, pentru prima dată!

”Am prieteni milionari care spun: „Țăndărică, te văd peste tot la mare, la munte, la evenimente și eu trebuie să muncesc de dimineață până seara!” Deci, cine a câștigat?! Sunt milionar în suflet, acolo e bogăția, în a te simți bine în viața asta, în călătoria asta scurtă, într-o vizită scurtă aici pe Pământ. N-am făcut multe, dar am cheltuit mult asta e adevărat. Despre mine, nu am spus că sunt milionar, mă gândesc tot timpul să nu scadă milionul”, dă din casă artistul care va urca din nou pe scenă, alături de Phoenix, într-o serie de spectacole menite să celebreze 60 de ani de existență a trupei din componența căreia a  făcut parte.

Cele mai scumpe concerte ale unui artist român. Au fost spectacole cu buget de peste 100.000 de euro

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed