De astăzi e majoră! Iuliana Beregoi sărbătorește în cel mai provocator mod, în costum de baie, pentru prima dată!

Cea mai în vogă adolescentă de la noi, Iuliana Beregoi împlinește astăzi 18 ani!  De astăzi este majoră și s-a grăbit să arate că este o domnișoară superbă și sexy printr-un pictorial în costum de baie.
Instantanee în care s-a arătat așa cum nu au mai văzut-o niciodată fanii pe care i-a strâns în ”Generația Z” (peste un milion de urmăritori în social media), și care s-au arătat încântați de cum arată vedeta lor. Iuliana Beregoi și-a serbat majoratul în avans, în urmă cu trei zile, pe scena Arenelor Romane, care a fost plină ochi. Și-a surprins fanii printr-o ieșire pe scenă dintr-un tort imens, făcut special cu imaginea sa. Iuliana a cântat cele mai cunoscute piese din repertoriul său și a împărțit tortul de sărbătoare cu spectatorii săi. ”Oare pot să descriu cu cuvine cât de mult vă iubesc? A fost magic. Voi ați fost magici. De 6 ani îmi dăruiți iubirea voastră, iar eu încerc să vă întorc toată dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea și prin tot ceea ce fac pentru voi. Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decât am visat vreodată, datorită VOUĂ! Sunteți în inima mea”, a scris Iuliana Beregoi pe conturile sale, spațiile online ce îi aduc lunar sume impresionante, de mii de euro lunar.

Iuliana Beregoi sărbătorește 18 ani în cel mai provocator mod, pentru prima oară în costum de baie

Cu câți bani trăiește Marina Voica, la 85 de ani. Fiind cetățean străin nu a fost angajată! 

De astăzi e majoră! Iuliana Beregoi sărbătorește 18 ani în cel mai provocator mod, pentru prima oară în costum de baie
Solistă și vloggeriță de succes, cu aproape un milion de abonați și cântece cu vizualizări record, Iuliana Beregoi are o medie lunară din YouTube de circa 4000 de euro și una anuală de 55.000 de euro, potrivit estimărilor. Artista ale cărei recorduri amintesc de începuturile superstarului canadian Justin Bieber, Iuliana Beregoi s-a lansat la doar 12 ani, prin propriul canal de YouTube, unul dintre cele mai faimoase în rândul adolescenților din România și Republica Moldova. Postările sale sunt monetizate căci intervențiile și cântecele sale înregistrează milioane de vizualizări. Piesa ”Cum sună ”liniștea” a avut un impact impresionant, depășind mulți din artiștii populari (19 milioane de vizualizări ori ”Ne iubim”, cu 11 milioane).
 

Maria Dragomiroiu, petrecere câmpenească, în propria-i curte/ VIDEO! A încins hora cu Irina Loghin și Mirabela Dauer într-una din cele mai scumpe zone ale Capitalei

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri