Ce costume de baie recomandă vedetele noastre anul acesta /FOTO GALERIE

Dacă nu ți-ai ales cosumul de baie pentru minivacanța de 1 mai trebuie să te inspiri din stilul vedetelor noastre. Câteva s-au grăbit să-și  etaleze formele în bikini înainte de primul weekend din 2022 oficial dedicat plajei, pentru a influența admitoarele, dar și pentru aprecierile admiratorilor ce le sporesc celebritatea în mediul online.

Gabriela Prisăcariu ( FOTO centru) ne arată și ce siluetă de vis are la 6 luni după ce a născut. Întoarsă dintr-o vacanță în Dubai, frumoasa soție a lui Dani Oțil a sărbătorit în costum de baie revenirea la formele sale după ce a scăpat de kilogramele acumulate în timpul sarcinii* Adelina Pestrițu(dreapta) și-a scos la promovat și costumele de baie pe care le comercializează. Aflată zilele acesta într-o vacanță exotică, fosta prezentatoare de televiziune a inaugurat seria imaginilor provocatoare de pe plajă menite să dea  inspirație urmăritoarelor sale.

Adelina Pestrițu, la tribunal pentru a-și recupera banii de la datornici

Ce costume de baie recomandă vedetele anul acesta (Anda Adam, Diana Munteanu, Andreea Antonescu, Inna)

Și Anda Adam și-a scos în ”vitrină” noua colecție de costume de baie (FOTO) pe care le comercializează. Ea este și primul model al propriului brand de bikini* Și-au mai scos la soare costumele de baie Inna, Andreea Antonescu (ce se bronzează în Los Angeles, pe malul Pacificului), Diana Munteanu ori Inna.

Ce costume de baie poartă vedetele noastre în 2022

Distracție de 1 mai! Ce concerte și evenimente publice îi așteaptă pe români în weekendul Zilei Muncii

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed