x


  • EUR
    4.8728
    USD
    4.0058
string(14) "moneyamppeople"

Ce mari vedete vor concerta la ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Noul președinte al Statelor Unite va fi uns cu muzică bună, în pași de dans. Dacă Donald Trump s-a confruntat cu multe refuzuri din partea starurilor pe care echipa sa le-a invitat să cânte la ceremonia de învestire din 2016, Joe Biden pare că este pe placul artiștilor.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.01.2021, 14:15

Bon Jovi, Justin Timberlake, Demi Lovato și Ant Clemons vor cânta cu ocazia învestirii noului ales președinte al Statelor Unite. Eveniment care va avea loc pe 20 ianuarie a.c. și care se va desfășura în conformitate cu normele de siguranță și distanțare recomandată.

Spectacolul va fi transmis simultan pe marile canale de televiziune. Lista artiștilor este deschisă de artiștii sus amintiți, însă nu este încă definitivată. Popularul actor Tom Hanks (64 ani) va fi gazda show-ului  respectiv, intitulat ”Celebrating America”  ce va fi organizat cu ocazia inaugurării lui Joe Biden.

Românii au talent, revine în 2020 cu ”porție dublă” Din 5 februarie, grandiosul concurs va fi difuzat de două ori pe săptămână

Emisiunea specială va fi difuzată miercuri, 20 ianuarie, în prime-time (20:30 – 22:00, ora de pe coasta de est a SUA), va fi transmisă de popularele canalele  de teeviziune ABC, CBS, NBC, CNN şi MSNBC, precum şi pe canalul YouTube al comitetului pentru învestitură.

”Anul trecut a adus multă frustrare, durere, furie – și au fost momente când era ușor să te simți neputincios. Sunt foarte onorat să vă anunț că vom cânta piesa ”BETTER DAYS”, pe cre am scris-o în izolare, pe 20 ianuarie pentru inaugurarea prezidențială. Avem un drum lung de parcurs pentru a repara, anula și reconstrui această țară … dar sper acum, în ciuda ultimilor patru ani, să fim pe drum”, și-a anunțat fanii Justin Timberlake.

În 2016, echipa lui Donald Trump făcea eforturi considrabile pentru a găsi artiști de renume care să cânte la investire. Printre cei care au refuzat oferta s-a numărat Celine Dion și legendara trupă rock Kiss.

Romanița Iovan face parastas pentru pilotul Adrian Iovan în locul unde acesta a căzut cu avionul