Ce muncește Lucian Viziru, cândva vedetă a muzicii și televiziunii. S-a întors la ce știe să facă cel mai bine

Lucian Viziru, cel ce a frânt inimile tinerelor în anii ’90 ca popular solist și actor de telenovele, se întoarce. Dar pe terenul de tenis.

Repatriat după șapte ani, fosta vedetă a muzicii și-a reluat activitatea pentru care a îngropat celebritatea, aceea de antrenor atestat de tenis.

Lucian Viziru (46 ani) este moștenitorul unui nume cu rezonanță în istoria nobilului sport. Bunicul său a foat chiar Gheorghe ”Gogu” Viziru, maestru emerit al sportului, campion mondial universitar la dublu, participant la Roland Garros și Wimblendon, participant în echipa României pentru Cupa Davis din 1948 și 1971.

Cum așchia nu sare departe de trunchi, Lucian a fost jucător de tenis, apoi solist într-unul din primele boygrupuri dance- Gaz pe Foc-, actor în multe telenovele, și, după cum se arată, viitorul îi rezervă noi posibilități. S-a întors cu soția și băiețelul său acasă și i-a uimit pe mulți din cei care îl cunoșteau după ce a anunțat că a ales un nou drum profesional, ca agent imobiliar, angajat la o importantă firmă de profil din Capitală. Însă în cele din urmă tot terenul de tenis i-a surâs, Lucian fiind antrenor de tenis acreditat ATP în Stuttgard.

Ce muncește Lucian Viziru, cândva vedetă a muzicii și televiziunii! ”Mi s-a dat o a doua şansă în tenis şi asta datorită bunicului meu, care şi-a dorit să-i calc pe urme şi să devin un mare campion de tenis, cel puţin la fel de mare cum a fost el. Din păcate, nu-i pot îndeplini dorinţa ca jucător, ci ca antrenor. El a fost antrenor de Cupa Davis, dar am ambiţia să-l egalez”, spune mândru Lucian care în 1996 a câștigat primul turneu internațional ITF pentru junior, la dublu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed