AcasăActualitateCe pensie colosală primește Petre Roman de la statul român. ”Mai muncesc...

Ce pensie colosală primește Petre Roman de la statul român. ”Mai muncesc pentru un ban în plus”

La 75 de ani, Petre Roman nu se bucură de liniștea și confortul pensiei sale și încă muncește pentru a câștiga un bănuț în plus. 10.000 de lei încasează lunar fostul prim-ministru doar pentru mandatele în guvernul României.

Are pensie pentru activitatea sa în câmpul muncii, dar și o indemnizație specială, pentru mandatele de prim ministru și parlamentar, și tot nu se desparte de muncă.

”Muncesc pentru a câștiga un ban în plus. Sunt profesor şi ţin nişte cursuri pentru care sunt bine plătit, sunt şi preşedinte şi profesor la o universitate din Geneva pentru care de asemenea sunt bine platit şi am şi pensia mea. Am pensia mea şi pensia specială care a fost restabilită acum trei luni”, a mărturisit Petre Roman la Antena 3.

”În cazul meu, fiind vorba de mai multe mandate, cinci mandate, am pensia 10.000 de lei” adaugă fostul premier care este profesor la Swiss UMEF din Genova, Elveția, unde predă cursuri de ”Relații Internaționale și Cooperare Globală”, ”Luarea deciziilor în condiții de risc și incertitudine

Ce pensie colosală primește Petre Roman lunar de la Statul Român

”Am fost ales pentru ce am reprezentat la Revoluție, pentru cariera mea politică și calitatea mea intelectuală. Vă spun că nu primesc bani, dar pe perioada cât suntem prezenți în Geneva, la universitate, ni se asigură toate cheltuielile necesare”, adaugă Petre Roman, soțul fostei soliste Silvia Chifiriuc cu care are un băiețel, Petruș (12 ani).

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.