AcasăMoney&PeopleCe planuri are David Popvici cu milionul primit de la Guvern și...

Ce planuri are David Popvici cu milionul primit de la Guvern și salariul de la Dinamo

Ce vrea să facă David Popvici cu milionul primit de la Guvern. Campion mondial, noul star al natației după cele două medalii de aur recent câștigate, puștiul ce a scris istorie la doar 17 ani, a fost recompensat cu echivalentul a 200.000 de euro.
Asta pe lângă salariul lunar de 7000 de lei din partea clubului sub care este legitimat ca sportiv (aflat sub tutela Ministerului Afacerilor Interne). În plus 112.000 lei, recompensă tot din partea Ministerului Sporturilor pentru medaliile ce l-au transformat în campion mondial atât la 200 cât și la 100 de metri liber.
Înaintea Campionatului Mondial de Natație de la Budapesta, în cadrul unui interviu, David Popovici a făcut declarații despre ceea ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat și ce va face cu cei pe care între timp i-a primit. Primii bani câștigați? Sincer, cred că i-am strâns. Și o să-i tot strâng până o să știu ce o să fac cu ei”, a spus sportivul care va intra sub competiție din nou, de luni, 5 iunie, la Campionatele Europene pentru juniori ce vor avea loc al Otopeni.

Un echipaj românesc pe podium în Campionatul mondial de sailing ORC 2022. A câștigat cursa tot în fața unor români

Ce planuri are David Popvici cu milionul primit de la Guvern și salariul de la Dinamo ”O să-i tot strâng”
”Vă aştept în număr cât mai mare şi de abia aştept să mă simt cum s-au simţit sportivii maghiari la aceste Campionate Mondiale, să simt cum e să concurez la mine acasă, şi vreau ca tribuna să fie cât mai gălăgioasă, să ne ajute cât mai bine să intrăm în starea de concurs. Sincer, de abia aştept să ne strige numele când urmează să avem o probă, nu numai mie, ci şi tuturor ceilalţi sportivi români, să ne simţim cu adevărat speciali. Pentru că acela e un moment cu adevărat unic. Mai urmează Europene de seniori, Mondiale de juniori, Mondiale în bazin scurt, avem un sezon competiţional destul de plin, însă cred că Europenele de juniori de la Otopeni o să fie memorabile cu siguranţă”, își dorește David Popovici.

Soțul Deliei, acuzat de investitorii pe care i-a consiliat pe piața criptomonedelor

Ultimele Articole