AcasăMoney&PeopleUn echipaj românesc pe podium în Campionatul mondial de sailing ORC 2022....

Un echipaj românesc pe podium în Campionatul mondial de sailing ORC 2022. A câștigat cursa tot în fața unor români

 Încă o importantă performanță sportivă românească vine de acestă dată din lumea sporturilor nautice. Echipajul românesc IRONY au încheiat pe locul I prima etapă a Campionatul mondial ORC Words 2022 (Yacht Club Costa Smeralda, Sardinia de Nord, clasa B). A câștigat cursa de ambarcațiuni tot în fața unui echipaj românesc, Essentia 44.
22 de echipaje din întreaga lume au luat startul la acestă nouă etapă de campionat mondial a cărei primă manșă a fost câștigată de echipajul Irony, ambarcațiunea amiral a clubului românesc Mojo Yachting Club. Cătălin Corduneanu, skiperul de pe Irony, are o mare experiență competițională (participari la majoritatea competitiilor offshore si match race organizate în România ultimilor 10 ani) cât si internatională (ORC European – Grecia 2016, Atlantic Rally for Cruisers – 2017, ORC Worlds – Croatia 2019).

Un echipaj românesc pe podium în Campionatul mondial de sailing ORC Word Championship 2022

Pe plajele grecești, explozie de vedete în bikini românești /GALERIE FOTO

Un echipaj românesc pe podium la Campionatul mondial de sailing ORC Word Championship 2022
Echipa sa a câștigat cursa de 152.83 mile după 27 de ore de navigat, următorii clasați, tot români, Essentia44 a trecut finnish-ul la o diferență de 4 minune și 14 secunde față de Irony. La aceeași grupă, pe locul 18 la s-a clasat tot un echipaj din România, Setail.
Campionatul Național de Yachting Offshore sunt competiții în care Mojo Yachting Club participă cu 5 ambarcațiuni în fiecare sezon de yachting. Echipajele de pe Irony, Nemo, Mojo, Harmony și Freya își propun în fiecare sezon competițional performanță prin dezvoltarea cunoștințelor, competențelor și abilităților membrilor lor.

Soțul Deliei, acuzat de investitorii pe care i-a consiliat pe piața criptomonedelor

Ultimele Articole