AcasăMoney&PeoplePe plajele grecești, explozie de vedete în bikini românești /GALERIE FOTO

Pe plajele grecești, explozie de vedete în bikini românești /GALERIE FOTO

Pe plajele grecești, vedete și bikini românești. Sezonul estival s-a așezat iar sexoasele celebrități s-au prezentat, conform tradiției, pe plajele Greciei. Țara  aflată la cea mai mica distanță de casă cu locuri estivale de vis.
Au forme ispititoare și trebuie să le amintească de calitățile lor constant celor ce le urmăresc postările în mediul online. În plin sezon estival, multe din frumoasele țării s-au prins într-o competiție acerbă pe canalele lor de socializare, pozându-se în costume de baie la plajă, în ipostaze care mai de care mai provocatoare, iar plajele și apele Greciei sunt cadrul ideal.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au inaugurat prima piscină tip infinity de pe litoralul nostru

Pe plajele grecești, explozie de vedete în bikini românești (Delia, Adelina Pestrițu, Diana Munteanu, Loredana)

Pe plajele grecești, explozie de vedete în bikini românești. Loredana, Delia ori Diana Munteanu fac spectacol în nisip
Soarele încinge plaja, dar la fel de încinse sunt și conturile de socializare ale fetelor noastre ce își expun goliciunea și-și pun pe jar fanii. Vă prezentăm o galerie a fotografiilor frumoaselor țării ce parcă au fost angajate de bătrâna Elada să promoveze și plajele sale de vis. Vă prezentăm un grupaj foto al celor care se bronzează pe plajele Greciei. Printre cele care și-au etalat formele, în senzuale instantanee se numără: Loredana, Delia, Diana Munteanu, Adelina Pestrițu, Ruby ori Julia Jianu și Carmen Negoiță (FOTO jos).
 

Fuego a cântat printre bolnavii internați la psihiatrie! FOTO

Ultimele Articole