AcasăMoney&PeopleCristi Borcea și Valentina Pelinel au inaugurat prima piscină tip infinity de...

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au inaugurat prima piscină tip infinity de pe litoralul nostru. Este locul selfiurilor perfecte

Turistii de pe litoral au, în sfârșit, un loc unde pot face un selfie estival perfect, ca în cele mai luxoase stațiuni de vară din lume. Cristi Borcea a inaugurat în acest weekend, la propriul hotel din Olimp, prima piscină infinity de la mare.
Cea mai nouă atracție din sudul litoralului nostru, piscina hotelului ce se află în proprietatea cuplului Cristi Borcea și Valentina Pelinel nu este una ieftină, însă sigur nu va duce lipsă de clienți. Cazarea la complexul hotelier al fostului acționar de la FC Dinamo costă de la 450 de lei pe noapte și se află la 100 de metri de mare. Cât despre inedita piscină, acesta are apă sărată terapeutică, plajă inundată și spații cu jeturi pentru hidromasaj.
Hotelul de 3 stele și 14 nivele, a fost reabilitat, modernizat și extins de societatea fostei soții a afaceristului, Mihaela Borcea. Complexul are peste 200 de camere (186 duble, 12 triple și 12 apartamente).

A murit Ștefan Petreuș, ultimul din celebri Frați Petreuș ai folclorului românesc

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au inaugurat prima piscină tip infinity de pe litoralul nostru

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au inaugurat prima piscină tip infinity de pe litoralul nostru ”Am băgat 7 milioane de euro”
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, care sunt căsătoriți din 2018, mai dețin două ștranduri în București. Și fiul cel mare al afaceristului, Patrick Borcea este responsabil de o investiție a familiei de milioane de euro .Este vorba de un cartier nou, aproape de malul mării, la Constanța. ”S-au făcut investiții masive în Olimp, și eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel. Sunt discuții să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Aur sau a stațiunilor din Italia, din Croația”,  este plin de optimism Cristi Borcea.

Silviu Prigoană, socru mare la o nuntă de 5 stele. Au participat 150 de invitați aleși pe sprânceană

 
 

Ultimele Articole