AcasăMoney&PeopleFuego a cântat printre bolnavii internați la psihiatrie! FOTO

Fuego a cântat printre bolnavii internați la psihiatrie! FOTO

Gest emoționant, Fuego a susținut un recital aparte, în fața bolnavilor de la Spitalul de Psihiatrie din Murgeni.
Cunoscut pentru actele sale de caritate, bursele oferite artiștilor de renume ajunși la senectute și tinerilor talente, artistul, pe numele său Paul Surugiu, le-a făcut o surpriză celor aflați sub supraveghere la institutul medical vasluian, oferindu-le momente muzicale frumoase. Pentru o după-amiază, o poarte a poacienților ce suferă de afecțiuni psihiatrice, în special de depresie, s-au simțit oameni aproape normali, dansând pe ritmurile succeselor solistului ardelean.

Fuego a cântat printre bolnavii internați la psihiatrie!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au inaugurat prima piscină tip infinity de pe litoralul nostru. Este locul selfiurilor perfecte

Fuego a cântat printre bolnavii internați la psihiatrie!”A fost o invitație  oarecum atipică!”
”A fost o invitație  oarecum atipică! Managerul spitalului de boli mintale de la Murgeni, mi-a propus să vin să cânt pentru pacienții care, surpriză, fac terapie prin muzica mea! Zis și făcut! Am avut bucuria să descopăr suflete speciale! Sunt mulți tineri care se luptă cu depresia, iar cu problemele aferente aduse de pandemie, a devenit o situație care nu mai e deloc izolată! Le-am cântat, le-am vorbit și am încercat să le alin frământările! A fost o experiență aparte pentru mine pentru că mi-am dat seama cât de ușoară poate fi trecerea pe o pantă nefastă, dacă nu e tratată la timp!Am întâlnit acolo povești de viață cutremurătoare, oameni cu profesii nobile și tineri care au trecut prin traume majore! Mai trist este că nici familiile nu-i caută! În schimb au parte de terapie, de ateliere vocaționale și de activități care să-i facă utili!”, spune Fuego, cel care, prin campania ”Art by Fuego”, își vinde lucrările sale de artă plastică, dar fără un interes comercial, banii fiind distribuți în diverse burse.

Andreea Esca, acum și pe marile ecrane. În ce film va juca știrista

Ultimele Articole