Ce program are eMag Rusalii. Orarul pentru zilele de 20 și 21 iunie

0
22

Sărbătoarea Rusaliilor aduce zile libere, ca în fiecare an, iar românii care vor să facă cumpărături în acest weekend trebuie să știe ce îi așteaptă. Ce program are eMag Rusalii?

Spre bucuria românilor, în acest an, eMag nu a anunțat un program special pentru zilele de 20 și 21 iunie, în care se sărbătoresc Rusaliile, ceea ce înseamnă că vor funcționa după orarele obișnuite, care diferă în funcție de orașe.

Ce program are eMag Rusalii. Orarul pentru zilele de 20 și 21 iunie

În acest context, cei intersați trebuie să știe showroom-urile eMag se deschid începând cu orele 00:00 sau 10:00, în funcție de oraș și incinta în care se regăsește și închid la 20:00, 21:00 sau maximum 22:00, în timpul săptămânii.

În weekend pe de altă parte, ora de închidere este mai devreme, însă depinde totodată în mare măsură de orașul în care este.

Întrucât compania nu a anunțat un program special de Rusalii 2021, se înțelege faptul  că se păstrează orarul actual aferent fiecărui magazin din țară.

Pentru mai multe detalii despre oferte, dar și despre programul complet al showroomurilor, poți consulta oricând site-ul oficial eMag.