Ce program are Mega Image Rusalii. Orarul pentru zilele de 20 și 21 iunie

0
42

Vești noi pentru clienții Mega Image. Lanțul de supermarketuri a publicat orarul complet pentru sărbătoarea Rusaliilor din acest an care pică pe data de 20 și 21 iunie 2021. Ce program are Mega Image Rusalii?

Spre deosebire de alte magazine, Mega Image păstrează programul de zi cu zi. Astfel, magazinele se deschid de obicei de la orele 7 sau 8. Această oră variază în funcție de oraș, cartier, stradă și mărimea supermarketului.

Pe de altă parte, magazinele Shop & Go au în general un orar scurtat, acestea funcționând până la orele 21, 22 sau maximum 23:00, cu excepția magazinelor care funcționează după regimul 24 din 24, cu pauză la schimbul de ture.

Ce program are Mega Image Rusalii

Astfel, de Rusalii sunt deschise toate magazinele Mega Image, inclusiv cele non-stop. Cei care vor să facă aprovizionarea pentru minivacanță se vor bucura când vor vedea că pot să își facă cumpărăturile după programul normal. Astfel ei pot pleca oricând doresc la munte sau la picnic sau dacă pur și simplu aleg să petreacă sărbătoarea în familie.

Clienții fideli ai magazinelor Mega Image, pot consulta programul de funcționare al acestora în perioada sărbătorilor de Rusalii 2021, pe site-ul oficial www.mega-image.ro.