Ce s-a întâmplat cu Marius Dragomir, cel ce a lansat cel mai mare succes muzical de după ’89, ”Party in Transylvania. Secretul dispariției artistului din activitatea publică

Au trecut 28 de ani de când Marius Dragomir a reușit cea mai mare performanță a unui artist român de după ’89, aceea de a intra în Billboard. Cântecul ”Party in Transylvania” a avut un succes colosal, albumul omonim vânzându-se la vremea respectivă în aproape 2 milioane de unități, în plină eră a pirateteriei.

După răsunătorul succes polivalentul artist a încercat în fel și chip să rămână în prim planul actulității muzicale lansând o polivalență de compoziții, clasică, etno, ba chiar muzică de film. Lovit de un divorț scandalos, un infarct violent prin care a trecut în urmă cu 10 ani și o criză financiară gravă, perioada de refacere ținându-l departe de munca sa, artistul a dispărut complet din atenția publică. A cerut în zadar o mână de ajutor celor din breasla muzicală, ajutor necesar achiziționării medicamentației.

Ce s-a întâmplat cu Marius Dragomir. De Sfânta Maria a fost uns cavaler

Ce s-a întâmplat cu Marius Dragomir, cel ce a lansat cel mai mare succes muzical de după ’89, ”Party in Transylvania. A fost uns nobil

Cel ce a făcut întrega țară să cânte refrenul ”It’s a party here in Transylvania/ Everybody dancing rithm of Dracula“ și a inventat etno dance-ul în baza căruia zeci de formații au avut de câștigat, și-a pus munca în slujba masoneriei. După ani de compus teme muzicale pentru o lojă  ce i-a oferit și titlul de Mare Maestru al muzicii masonice românești, ieri, artistul a fost uns membru cu drepturi al Ordinului Cavalerilor Teutoni. Ceremonia a avut loc în Praznicul Adormirii Maicii Domnului, de Sfânta Maria.

”A avut loc înnobilarea și intrarea în Ordinul Teuton al României a Maestrului MARIUS DRAGOMIR și a Doamnei Sale , Nicoleta Dragomir. Emoțiile au fost pe măsură atât pentru Frații și Surorile care au participat cât și pentru cei doi Postulanti. După numirea lor în calitate de Nobil Cavaler și Nobilă Doamnă a Ordinului Teuton, a avut loc Agapa Frățească”, a fost mesajul organizației sub care a găsit sprijin și ocrotire Marius Dragomir, al doilea artist român ce a ajuns într-unul din clasamentele Billboard după Gherghe Zamfir.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed