Ce salarii au angajații din reprezentanțele Adidas din România

Adidas este un nume pe care oricine îl cunoaște. Este o firmă internațională cu sediul în Germania care produce articole sportive de mai multe tipuri. Ce salarii au angajații din reprezentanțele Adidas din România?

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul undelucram.ro, în anul 2020, un angajat de la reprezentanțele Adidas România, din Iași, cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de 1 an pe funcția de Consultant vânzări, încasa un salariu net lunar de 1.500 de lei.

Ce salarii au angajații din reprezentanțele Adidas din România

La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 150 de lei pe lună, precum și comision din vânzări în valoare de 50 de lei lunar, precum și bacșiș în valoare de 10 lei pe lună.

Tot în 2020 un angajat din reprezentanțele Adidas România, din Ploiești, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 4 ani pe funcția de Store Manager, încasa un salariu net lunar de 2.750 de lei. Să nu uităm că la acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună, precum și comision din vânzări în valoare de 1000 de lei lunar.

În același an, un angajat din la reprezentanțele Adidas România, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de 1 an pe funcția de Sales Assistant, încasa un salariu net lunar de 1.300 de lei.

La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună, precum și comision din vânzări în valoare de 100 de lei lunar.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed