Ce salariu are un angajat la Drumuri și Poduri cu tot cu bonusuri și sporuri

Angajații de la Drumuri și Poduri se pot lăuda cu salarii care depășesc lejer suma de 2.000 de euro. Ce salariu are un angajat la Drumuri și Poduri cu tot cu bonusuri și sporuri?

Potrivit informațiilor oferite de cnadr.ro, directorul general adjunct, directorii regionali si consilierii directorilor generalide la Drumuri și Poduri incaseaza pana la 10.919 lei. Totodată, directorii departamentelor economice, tehnice si cei din cadrul directiilor regionale de drumuri si poduri au venituri de 8.500 de lei. Sefii de departamente si cei de sectie iau si ei, lunar, 7.400 de lei.

Ce salariu are un angajat la Drumuri și Poduri cu tot cu bonusuri și sporuri

Inginerii, economistii, chimistii, geologii si topografii castiga de la 3.300 de lei pana la 6.394 de lei. Programatorii, specialistii in resurse umane, arheologii si cartografii obtin si ei venituri similare.

Subinginerii, operatorii de dispecer si expertii in securitatea si sanatatea in munca iau, lunar, de la 3.200 de lei la 5.100 de lei. Controlorii de trafic si casierii pot avea un venit de pana la 4.000 de lei. Magazinerii, functionarii, arhivarii si laborantii castiga mai putini bani, aproape 3.000 de lei.

Masinistii si macaragii iau pana la 3.200 de lei lunar de la Compania de Drumuri, iar muncitorii nacalificati, ingrijitorii si paznicii ridica de la angajator pana la 3.107 lei, conform grilei de salarizare.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed