Ce salariu are un casier de la Mega Image în 2023

Ce salariu are un casier de la Mega Image în 2023. Proprietarul Mega Image a preluat magazinele Profi.

Dacă ar fi să facem o comparație, salariile oferite de Mega Image sunt cu mult mai mari spre deosebire de cele oferite de Profi.

Spre exemplu, un angajat la Mega Image pe postul de casier are un salariu net pe lună de 2.850 de lei, la care se poate adăuga un bonus de 167 de lei pe lună și tichete de masă de 400 de lei.

Trebuie totuși spus că veniturile angajaților lanțului de magazine au crescut considerabil în ultimii doi ani, astfel că, în luna decembrie 2021, salarial mediu nominal net a fost 3.879 lei, cu 7,2% mai mult decât în luna decembrie a anului 2020, arăta INS la începutul anului.

Ce salariu are un casier de la Mega Image în 2023

Salariile cresc odată cu funcția. Astfel, un angajat de la Mega Image, pe postul de șef departament, în București, angajat full time, cu experință în domeniu de mai puțin de un an, primește în fiecare lună 1.940 de lei. La această sumă se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună, dar și un bonus lunar de 220 de lei.

Un lucrător comercial la Mega Image, în Capitală, angajat full time, cu experință în domeniu de 5 ani, primește un salariu net lunar în valoare de 1.900 de lei.

De cealaltă parte, un șef departament la Mega Image angajat full time, în Cluj-Napoca, cu experință în domeniu de 2 ani, are un salariu net lunar în valoare de 2.130 de lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed