Ce salariu are un casier de la Mega Image

Ce salariu are un casier de la Mega Image. Angajații de la Mega Image au beneficiat de majorări salariale în ultimii doi ani. Astfel, salariile lor au crescut semnificativ.

Un angajat la Mega Image pe postul de casier are un salariu net pe lună de 2.850 de lei, la care se poate adăuga un bonus de 167 de lei pe lună și tichete de masă de 400 de lei.

În 2023 spre exemplu, salariul mediu nominal net a fost 3.879 lei, cu 7,2% mai mult decât în luna decembrie a anului 2020, potrivit ultimelor date ale Institutului Naţional de Statistică (INS).

Ce salariu are un casier de la Mega Image

Trecem la o altă funcție, din Capitală. Un angajat al supermarketului Mega Image, pe postul de șef departament, în București, angajat full time, cu experință în domeniu de mai puțin de un an, primește în fiecare lună 1.940 de lei.

Evident că și la această sumă se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună, dar și un bonus lunar de 220 de lei.

Ce salariu are un casier de la Mega Image

În Cluj-Napoca în schimb, un angajat al supermarketului Mega Image, pe funcția de șef departament mărfuri alimentare, angajat full time, cu experință în domeniu de 2 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 2.130 de lei, la care se adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună. În plus, un șef departament mărfuri alimentare poate

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed