AcasăActualitateCe salariu are un membru CNA și ce scrie în declarațiile de...

Ce salariu are un membru CNA și ce scrie în declarațiile de avere depuse la ANI

Ce salariu are un membru CNA și ce scrie în declarațiile de avere depuse la ANI. Salariile membrilor CNA întrec orice așteptări, iar bunurile pe care acestea le dețin, conform declarațiilor de avere și le-ar dori mulți.

Potrivit paginademedia.ro, marea majoritate a membrilor CNA au salarii care depășesc 2.000 de euro lunar. La capitolul avere, avem mașini de lux, dar și proprietăți imobiliare.

Ce salariu are un membru CNA și ce scrie în declarațiile de avere depuse la ANI

Astfel, Monica Gubernat (propunerea PSD în CNA) încasează cel mai mare salariu, de 11.000 de lei lunar (134.800 – venitul anual), conform declaraţiei de avere.

Șefa CNA deține de asemenea o casă, un teren lângă Bucureşti şi un sptaţiu comercial în Spania – toate pe numele soţului. Acesta din urmă lucrează în domeniul fondurilor europene, iar una dintre sursele sale de venit este Primăria Tecuci, de unde a încasat în utlimul an 50.000 de lei. Deţine un cont bancar în euro, unde are 5.000 de euro. Gubernat mai are şi un credit în valoare de 230.000 de lei, scadent în 2044.

Ce salariu are un membru CNA și ce scrie în declarațiile de avere depuse la ANI

Lista continuă cu Nicolaie Bălaşa, tot din partea PSD, care are un salariu de 9.800 de lei (117.000 – venitul anual de la CNA), conform declaraţiei de avere.

Totodată, acesta deţine patru terenuri în judeţul Dolj, toate dobândite prin moştenire. Are un apartament în Craiova (dat în chirie – venit de 4.800 de lei anual) şi o casă. El are și un depozit bancar de 3.000 de euro, dar şi un credit de 7.200 (nu se specifică moneda).

Radu Herjeu, de asemenea propunera PSD are cinci conturi bancare în lei (630.000 de lei, adică 130.000 de euro) şi două în euro (4.000 de euro). Unul dintre conturi, în valoare de 280.000 de lei, apare la categoria fonduri de investiţii sau pensie privată. Pe lângă acestea, mai are şi „obligaţiuni” la BRD – 35 de titluri, cu o valoare de 180.000 de lei (37.000 de euro).

Ce salariu are un membru CNA și ce scrie în declarațiile de avere depuse la ANI

În ceea ce privește salariul de la CNA, este vorba despre suma de 9.700 de lei lunar.

Ramona Sorescu, tot din patera PSD încasează un venit de 9.700 de lei, în fiecare lună, ca membru CNA, la fel ca și Radu Herju.

Alături de soțul ei, cei doi deţin o casă în Bucureşti şi două maşini (Hyundai şi Audi Q7).

Ultimele Articole