AcasăMoney&PeopleCe salariu primește Dani Oțil de la 'Neața! Mulți s-ar fi așteptat...

Ce salariu primește Dani Oțil de la ‘Neața! Mulți s-ar fi așteptat să fie mai mare

Ce salariu primește Dani Oțil de la ”Neața” lunar, în cont. De 14 ani prezență constantă în galeria vedetelor Antena 1, cel ce face echipă cu Răzvan Simion ia circa 18.000 de lei doar de la matinalul postului.La care se adaugă banii de pe urma prezentării show-ului de talente X-Factor.

Pare o sumă consistentă însă mulți s-ar aștepta ca salariul său să fie mai mare având în vedere media de 4 ore petrecute în direct timp de cinci zile pe săptămână dar și vechimea sa în grila postului sus amintit. Totuși Oțil (41 de ani) nu se plânge căci a reușit să strângă ca o furnicuță și să facă investiții (este coproprietar la un restaurant într-o zonă bună a Capitalei, dar și a unei cafenele în Parcul Herăstrău, are o frumoasă casă în Corbeanca, motociclete, mașină de curse).

În plus, Oțil nu a ascuns niciodată că mai mereu a fost dator la bănci căci altfel n-ar fi reușit să aibă lucrurile pe care și le-a dorit. Vedeta Antena 1 își aduce aminte că, la 18 ani a luat primul împrumut de la bancă să aibă bani de bere. Astăzi însurat și tătic, Oțil mărturisește că mereu a avut de dat bani la bănci, chiar și acum are mai multe credite, iar de ultimul va scăpa, după calculele sale, la 56 de ani.

Ce salariu primește Dani Oțil de la ‘Neața! ”Primul credit l-am avut ca să beau bere cu Răzvan”

”Primul credit l-am avut la 18-19 ani. L-am făcut ca să beau bere cu Răzvan. Al doilea credit a fost foarte dubios. Eram la București deja. Am aflat că la banca de lângă jobul nostru se dau credite pentru nevoi personale. Ne-am dus să facem credit. Mie îmi trebuiau 1000 de dolari. Perfect pentru salariul ăla. Puteam să-i dau înapoi, nici nu-i simțeam”, povestește Dani Oțil despre realația sa cu bancile.

Ultimele Articole