AcasăGeneralCe studii are Alexandru Cumpărașu. Ce liceu a făcut și ce facultate...

Ce studii are Alexandru Cumpărașu. Ce liceu a făcut și ce facultate a urmat apoi

Studiile lui Alexandru Cumpănașu au fost puse sub semnul întrebării la un momendat, așa că fostul candidat la prezidențiale a făcut publice toate diplomele pe care le are. Ce studii are Alexandru Cumpărașu, ce liceu a făcut și ce facultate a urmat apoi?

Alexandru Cumpănașu a postat pe Facebook diplomele pe care le are din perioada studiilor. 

”Pentru toate intoxicarile din 2019 pun aici o parte din diplome, specializări și distincții primite de un tânăr până la 39 ani‼️ Atunci eram înghesuit de ticăloși, șarlatani, securiști, clanuri, procurori‼️Încep acum și să vă țineți. Vor fi multe zile cu multe diplome‼️ Răzbunarea mea va fi una năprasnica pt cei care și-au dat mana de frică pt a mă lovi‼️Azi a venit rândul clopotului DIPLOME. Ce diplome aveti domnule Cumpănașu?”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Ce studii are Alexandru Cumpărașu. Ce liceu a făcut și ce facultate a urmat apoi

În ceea ce privește studiile acestuia, el a finalizat examenul de Bacalaureat în 2000 cu o medie de 9,56, urmând Colegiul Național ”Ioniță Asan” din Caracal, județul Olt.

Are un atestat Specializare la Colegiul Național Ioniță Assan din Caracal ca Asistent-Analist Programator (domeniul IT);

O altă diplomă de Executive MBA (Master Executiv în Managementul Afacerilor) la Academia Regala pentru Științe Economice și Tehnologie din Elveția – Specializare: EMBA in LEADERSHIP; Doctor Honoris Causa (Dr.h.c); Academico (Academician, membru al Academiei) al AEREC: Academia Europeană pentru Relaţii Economice și Culturale cu sediul la Roma.

Ultimele Articole