Ce studii are Ștefania Stănilă de la Survivor România

Ce studii are Ștefania Stănilă de la Survivor România. Ștefania Stănilă a reușit să ajungă la probele individuale de la Survivor România. Ce vârstă are însă Faimoasa și cea studii are?

Alina Ștefania Stănilă, tânăra născută pe 27 decembrie 1997, deci are 25 de ani. Aceasta este fostă gimnastă de performanță.

Ce studii are Ștefania Stănilă de la Survivor România

Ea a început să practice acest sport încă de la vârsta de 6 ani, când a fost nevoită să plece de acasă pentru a-și urma visul. A făcut parte din Lotul Național al României și este formată la școala de gimnastică din Deva.

De asemenea, Faimoasa de la Survivor România a reprezentat țara la concursuri internaționale și este deținătoarea titlului de campioană europeană. De-a lungul carierei sale a câștigat bronzul pe echipe și argintul la sărituri în 2012, la Bruxelles.

Are și mai multe medalii bifate. În 2014 a obținut medalia de aur la Campionatul European, tot la proba pe echipe și a fost colegă cu Sandra Izbașa și Larisa Iordache, însă s-a retras din gimnastică în urmă cu mai mulți ani.

Ce studii are Ștefania Stănilă de la Survivor România

Totuși, ea nu a renunțat la sport. În prezent, Ștefania Stănilă este antrenoare de gimnastică artistică la un club sportiv din Cluj-Napoca.

Ce studii are însă Ștefania Stănilă de la Survivor România? Faimoasa a absolvit Centrul Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor din București.

În prezent, tânăra este masterand al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca cu specializare în sport și performanță motrică în gimnastică.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed