AcasăGeneralCe subiecte au picat la proba de Limbă maternă la Bacalaureat 2021,...

Ce subiecte au picat la proba de Limbă maternă la Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă

Emoții mari joi pentru tinerii absolvenți de liceu. A avut loc ultima probă scrisă din cadrul sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat 2021. Ce subiecte au picat la proba de Limbă maternă?

Joi, 19 august s-a încheiat examenul la Limba și Literatura Maternă, după trei ore, în care elevii au avut de rezolvat subiectele.

Amintim faptul că sesiunea a doua de examene a început pe 16 august, cu proba scrisă la Limba și Literatura Română. A urmat proba la alegere care a avut loc miercuri, 18 august, iar Examenul la Liba Maternă se desfășoară în aceleași condiții. Iată mai jos, rezolvarea subiectelor care au picat la Limba Maternă.

Subiectele și baremul de corectare pot fi văzute aici. 

Ce subiecte au picat la proba de Limbă maternă la Bacalaureat 2021, sesiunea de toamnă

Amintim faptul că afişarea primelor rezultate va avea loc în data de 31 august (până la ora 12:00).

Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 – 18,00, atât în format fizic, cât şi electronic. În acest sens, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor (1 – 3 septembrie), vor fi comunicate vineri, 3 septembrie.

Ultimele Articole