Ce sumă a primit Usher pentru show-ul de la SuperBowl 2024! Pentru 30 de secunde de publicitate în pauza evenimentului s-a plătit 7 milioane de dolari

Usher a fost regele momentului artistic de la finala SuperBowl 2024. Pauza concertistică în care momentul publicitar atinge an de an cele mai mari recorduri, de milioane de dolari.

Vedeta r&b Usher și invitații săi au făcut deliciul celor peste 100 de milioane de telespectatori, medie anuală înregistrată an de an la finala campionatului de fotbal nord american (NFL). Chiar dacă nu s-a umplut de bani, cinstea că a fost ales că anime pauza evenimentului sportiv valorează mult mai mult. Potrivit  unui purtător de cuvânt al Federației Americane a Artiștilor de Televiziune și Radio (SAG-AFTRA) onorariul artiștilor care cântă în cadrul pauzei nu sunt plătiți mai mult decât rata minimă impusă de sindicat.

Ce sumă a primit Usher pentru show-ul de la SuperBowl 2024! Muzicianul Usher Terry Raymond IV (45 de ani) a primit un onorariu de 671.000 de dolari, sumă la care se adaugă câteva mii, cheltuieli cu repetițiile. Adică banii câștigați pentru vreo 20 de secunde de publicitate de televiziunea care a transmis evenimentul ce a avut loc pe Allegiant Stadium din  Las Vegas (meciul dintre  Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers).

”Este o onoare de-o viaţă să bifez în sfârşit o reprezentaţie la Super Bowl de pe lista mea de dorinţe. Abia aştept să aduc lumii un spectacol diferit de tot ce au mai văzut de la mine până acum”, a spus starul r&b Usher, câștigător de 8 ori la Grammy, vedeta ce a susținut show-ul din pauza de la SuperBowl. Eveniment în care 30 de secunde de publicitate au fostat peste 7 milioane de dolari.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed