Ce vedete AU FURAT alături de Beatrice Rancea. Nume grele, în dosarul fraudei de la Opera din Iași

0
11
Ce vedete AU FURAT alături de Beatrice Rancea. Nume grele, în dosarul fraudei de la Opera din Iași

Beatrice Rancea, alături de alte 10 persoane au fost vizate de ancheta procurorilor DIICOT –  angajați ai Operei Naționale Iași și ai Operei Naționale București, dar și colaboratori externi.

 

 

 

44 de ani de la cea mai mare catastrofă prin care a trecut România. Experții vin cu vești care dau fiori

 

 

 

Printre numele din dosar se află și cel al designerului Doina Levintza, la firma căreia au avut loc, luni, percheziții, potrivit surselor judiciare, citate de Antena3. Oamenii legii au verificat contractul încheiat cu Beatrice Rancea, în vremea când era director interimar la ONB.

 

 

 

 

Se ridică VIZA pentru SUA? Veste uriașă pentru mii de români

 

 

 

Levintza a asigurat cel puțin teoretic costumele pentru Galele Operei Române din 2018 şi 2019 precum și pentru spectacolul ”Cenuşăreasa”. Anchetatorii au acuzat însă că deși a primit banii, costumele nu ar fi ajuns niciodată la Operă.

 

În dosar mai apar și alte firme abonate la contracte cu Opera din Iași, în vremea mandatului lui Beatrice Rancea ca manager. Fiica lui Cristi Minculescu este vizată și ea în dosarul fraudei de la Operă prin firmele Tustream SRL şi Altrax SRL, care au asigurat diverse servicii de scenografie.

 

Alături de Beatrice Rancea, în dosar mai apar Aligheri Iaţâc, şef de partidă, secretara ONRI, Iulia Solomon, asistentul de regie Mădălina Minculescu, fiica vitregă a lui Cristi Minculescu, Maria Eşanu, asistent scenografie, Daniela Ştefan Năforiţă, actualul contabil-şef al ONRI, şi Silvia Creţu, actualul şef de audit al ONRI.