Cea mai scumpă rochie de inspirație tradițională românească a costat 20.000 euro. Are drapel din 10.000 cristale Swarowski

0

Cea mai scumpă rochie de inspirație tradițională românească a costat 20.000 euro. Are drapel din 10.000 cristale Swarowski și va fi purtat de Carmina Olimpia Cotfas, Miss Universe România, la finala celui mai mare concurs de frumusețe din lume.

Extravaganta ținută este inspirată din portul Reginei Maria a României, un tribut adus sumanului, haină oltenească ce a inspirat multe colecții ale unor celebre case de modă din lume. Rochia, nu chiar atât de ”tradiționonală” având în vedere prețul și materialele folosite (prezenta broderiilor de lux și a miilor de cristale Swarowski), a fost realizată de designerul israelian cu origini românești Aviad Arik Herman (FOTO) special pentru finala Miss Universe World ce va avea loc în Eliat, Israel imediat după Ziua Națională a României.

O-ZONE, din nou împreună, dar la tribunal. Miză de milioane de euro

 

 

Cea mai scumpă rochie de inspirație tradițională românească a costat 20.000 euro

Rochia pe care Carmina Olimpia Cotfas, frumoasa reprezentantă a României o va purta în cadrul probei de costum național a popularului concurs, a fost admirată și la București, într-un eveniment organizat la Ambasada Israelului la Ateneul Român. Modelul profesionist Carmina Olimpia Cotfas așteaptă cu mari emoții și cu nerăbdare finala concursului Miss Universe din luna decembrie a.c. din Israel.

Costi Ioniță, pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy. Sunt cele mai importante trofee din industria muzicală mondială

FOTO: Octav Ganea