Cei cinci violatori ai studentei din New Delhi, inculpaţi oficial

„I-am pus sub acuzare pe cei cinci inculpaţi”, a declarat un poliţist care a participat la anchetă, la Tribunalul din Saket, în sudul New Delhi. Aceştia au fost acuzaţi de omor, răpire şi viol.

 

Cei cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, pasibili de pedeapsa cu moartea în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, nu erau prezenţi în momentul în care presa a fost autorizată să intre în sala de audiere. Jurnaliştii nu au fost autorizaţi să asculte citirea procesului verbal.

 

Următoarea sesiune de audieri a fost fixată pentru sâmbătă.

 

Potrivit legii indiene, poliţia ar trebui să expună oficial capetele de acuzare în faţa justiţiei şi să detalieze probele obţinute împotriva acestora.

 

Violată în repetate rânduri, agresată sexual cu o bară de fier ruginit, victima în vârstă de 23 de ani a fost aruncată apoi din vehicul, împreună cu prietenul său.

 

Ea a decedat sâmbătă la spitalul din Singapore unde a fost trasferată, suferind leziuni grave la nivelul intestinelor şi al creierului.

 

Natura extrem de inumană a acestui atac a făcut să explodeze furia reprimată până în prezent, împotriva agresiunilor şi volurilor comise în totală impunitate pe teritoriul Indiei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed