x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(7) "gadgets"

Cel mai performant telefon din lume. Stocuri epuizate

Deşi Apple iPhone X este unul dintre cele mai căutate şi mai dorite telefoane mobile din lume, când vine vorba de caracteristici tehnice şi preţ nu se poate compara cu acest model.

Author: Mihai Voican | Sursa: Capital.ro | Publicat: 09.08.2018, 8:36

O companie relativ tânără pe piaţa de smartphone-uri, Asus, face furori pe piaţă cu modelul Zenfone 5Z. Lansat la târgul de telefonie mobilă de la Barcelona, Asus Zenfone 5Z a ajuns în magazine în luna mai şi a fost un succes instant. Chiar şi în magazinele de la noi stocurile au fost epuizate rapid. ZenFone 5Z are o ramă ultrasubţire, ecran de 6,2 inci din margine în margine, cu raportul ecran/corp de 90%, amplasat într-un corp metalic, acoperit cu sticlă.

 

Având până la 8GB de memorie RAM şi până la 256GB spaţiu de stocare, telefonul are la bază cea mai nouă platformă mobilă Snapdragon 845 cu AIE, ce dispune de Hexagon 685 Vector DSP, grafica Adreno 630 şi procesoarele Kryo 385. Pentru a asigura o fiabilitate solidă, ZenFone 5Z are patru plăcuţe de carbon, cu o grosime de 0,06mm, ce elimină căldura în mod eficient, menţinând performanţele de top în permanenţă. Autonomia maximă este dată de o baterie de înaltă capacitate, de 3300mAh, cu tehnologie de reîncărcare rapidă ASUS BoostMaster.ZenFone 5Z introduce, de asemenea, AI Charging pentru a maximiza durata de viaţă a bateriei şi pentru a oferi protecţie totală. AI Charging ajustează în mod dinamic rata de încărcare prin monitorizarea obiceiurilor utilizatorului, încetinind procesul de îmbătrânire a bateriei. Pentru maximum de flexibilitate şi calitate a convorbirilor, ZenFone 5Z suportă două SIM-uri 4G LTE şi Dual VoLTE (DSDV). Acest lucru le permite ambelor SIM-uri să fie active în standby şi să suporte, de asemenea, apeluri de voce HD prin reţele 4G LTE pe ambele SIM-uri.

 

Articolul integral pe CAPITAL