Care a fost cel mai scump cadou de nuntă primit de Gina Pistol și Smiley

S-u scurs câteva zile de la nunta Ginei Pistol cu Smiley, cel mai important eveniment de acest fel pe 2023, și invitații încă vorbesc de eleganța și fastul petrecerii.

A fost o nuntă de cinci stele, iar darurile au fost pe măsura impresionantei petreceri  organizată într-un spațiu ca o seră, care s-a îmbina perfect cu pădurea Snagov. Însă, dincolo de darurile de nuntă de la ceie aproape 300 de persoane prezente, din care, cu siguranță, s-au ales cu o avere, cel mai important cadou a fost cel făcut de cei ce le-au devenit părinți spirituali, George și Maria Manole (nașa, nimeni alta decât cea care l-a introdus pe mire în galeria vedetelor Pro TV). Anume, pe lângă dar, o vacanță scumpă, unde vor petrecere luna de miere.

Cel mai scump cadou de nuntă primit de Gina Pistol și Smiley a fost luna de miere, achitată de nași

”Este un cadou de la nași. 10 zile în sudul Franței, plecăm săptămâna viitoare. O să mergem doar noi doi, fără Josephine. E mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Oricum noi facem multe vacanțe cu copilul, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm. În plus, cu siguranță n-ar ține minte vacanța asta”, a spus Smiley fericitul mire, vedeta cu cei mai mulți bani de pe urma muzicii și televiziunii.

”Nașii, cei ce ne-au făcut cadou luna de miere, ne sunt prieteni de mult timp. Au fost alături de noi de când suntem împreună, chiar și în momentele grele”, a adăugat Smiley, pe numele său Tiberiu Maria.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri