AcasăActualitateCele 7 cadouri interzise. Nu le primi niciodată în casă. Vor aduce...

Cele 7 cadouri interzise. Nu le primi niciodată în casă. Vor aduce mare ghinion 

Toată lumea adoră să primească cadouri, însă puține persoane știu semnificația acestora. Lidia Fecioru spune că sunt cadouri care nu trebuie date niciodată celor dragi.

Aceste cadouri interzise pot aduce ghinion, dar și boli, chiar dacă posesorul va fi bucuros să le primească.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Potrivit acesteia, primul obiect care nu poate fi acceptat drept cadou este ceasul. „Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire.

Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3.

Nici cuțitul nu trebuie să fie un cadou. Acesta „va poate tăia soarta”. ”Ca acest lucru să nu se întâmple, este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, mai spune Fecioru.

Oglinda nu se dă nici ea cadou. Acest obiect, dăruit unei femei, de către o altă femeie, îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea. Un astfel de dar trebuie să fie luat cu mare precauţie de la cine îl primeşte.

Vasele și farfuriile sunt și ele pe lista interzisă de cadouri. „Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.

Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, mai spune Lidia Fecioru.

Referitor la portofele, genţi şi rucsacuri, acestea ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când sunt oferite în dar. „În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul”, susţine Lidia Fecioru.

Dacă primiţi perle cadou, trebuie să fiţi atente atunci când le purtaţi. „La perle, trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur”, atrage atenţia bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

În cazul inelului în schimb puteţi adăuga un pandantiv cu perlă, o pereche de cercei sau o brăţară care să aibă o astfel de piatră preţioasă.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.