Cele mai frumoase mesaje și sms-uri de Florii

Duminică, 25 aprilie, sărbătorim Floriile, iar dacă vreți să impresionați cu adevărat persoanele care vă sunt dragi, iată cele mai frumoase mesaje și sms-uri de Florii.

Un mesaj sau o urare frumoasă poate avea o semnificație aparte pentru citior, așa că de ce nu, puteți ajuta un sărbătorit să se simtă extrem de bine citind gândurile voastre bune.

Fie că este vorba despre Florica, Florin, Izabela, Florentin, Brândușa, Crin, Crina, Margereta, Viorel sau Viorela, toți cei care își sărbătoresc ziua duminică, 25 decembrie, merită să primească un mesaj de calitate.

În funție de persoana dragă pe care o aveți, puteți folosi următoarele mesaje:

Cele mai frumoase mesaje și sms-uri de Florii

  • La mulți ani şi mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ţi se îndeplinească toate dorințele. Sănătate şi numai bucurii.”
  • Îţi doresc o ora de linişte, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!
  • Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta,/În parfumul dimineţii, ţin a te felicita. La mulţi ani de ziua numelui!
  • Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!
  • Azi intră-n Ierusalim/Călare pe mânz asin./De popor e aşteptat,/Ca un mare împărat./O, minune! O, minune!/ Şi ţie numai bine, La mulţi ani!
  • E sărbătoare la Florii/Cum n-a mai fost vreodată,/Căci Cel prezis de profeţii,/Azi în Ierusalim s-arată./ Îţi doresc mulţi ani şi o viaţă minunată.
  • Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”
  • Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine! La Mulţi Ani!

Peste un milion de români își serbează ziua de Florii, iar cele mai des întâlnite nume de floare sunt Viorica, pe care-l au 145.020 de femei, Florentina, nume pe care-l poartă 129.947 de femei şi Florica, 91.751. Alte 73.637 de românce au numele Camelia.

În cazul bărbaților, cifrele cresc și mai mult. 336.793 se numesc Florin, 145.673 sunt Viorel şi 54.608 Florian. Alţi 9.065 sunt Mugurel, iar 2.300 de bărbaţi se numesc Trandafir.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed