AcasăMoney&PeopleCelebrii stripperi de la Magic Mike riscă falimentul din cauza refuzului de...

Celebrii stripperi de la Magic Mike riscă falimentul din cauza refuzului de a se vaccina

Celebrii stripperi britanici de la Magic Mike sunt aproape de faliment din cauza pandemiei. Aceștia nu mai pot intra în cluburi deoarece marea lor majoritate refuză să se vaccineze.

Formați după succesul cinematografic Magic Mike (2012), musculoșii care refuză serul anti Covid 19 au intrat în conflict cu managerul, rspectiv deținătorul titulaturii deoarece acesta pierde mulți bani din cauza restricționării accesului în cluburi, în special în Marea Britanie. În decembrie 2021, una din lunile când spectacolele de striptease masculin sunt la mare căutare în Marea Britanie, echipa Magic Mike a intrat în carantină după ce unul din băieți a fost depistat pozitiv la un test.

Show-ul Românii au Talent se întorce la Pro TV cu Bobonete în locul lui Florin Călinescu. Când începe noul sezon!

Celebrii stripperi de la Magic Mike riscă falimentul din cauza refuzului de a se vaccina

”Show-ul trupei  aduce o mare încântare audienței și vrem să putem să-l punem în continuare în scenă pe parcursul pandemiei. Toate contractele pentru spectacolele noi au nevoie de anexarea dovezii vaccinării, este singura modalitate ca acest spectacol să continue”, a declarat managerul Magic Mike pentru The Sun. Stripperi sunt nemulțumiți deoarece contractele cu cluburile și pe care trebuie să le semneze, au o clauză care prevede că prestatorii de servicii trebuie să fie vaccinați.

Astăzi, Marina Florea împlinește 60 de ani. Doamna muzicii ușoare românești este neschimbată /FOTO

Ultimele Articole