Celebrul TEODOSIE, noi declarații INCREDIBILE despre VACCIN și MASCĂ! VIDEO

0
4
Celebrul TEODOSIE, noi declarații INCREDIBILE despre VACCIN și MASCĂ! VIDEO

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a vorbit intr-o emisiune radio despre vaccinare si masurile de protectie anti-COVID. El le-a raspuns unor credinciosi care intrebau daca vaccinul impotriva COVID-19 sau masca de protectie sunt “semne ale Fiarei”.

 

Bucureștiul NU este pregătit pentru gerul siberian? Ce spune ministrul Energiei

 

 Arhiepiscopul Tomisului le-a raspuns ca “nu sunt semnul Fiarei, sunt lucruri omenesti. Semnul Fiarei este cu totul altceva, nu vaccinul, nici masca. Fiara, deocamdata nu e acuma venita. Urmeaza. Mai e mult pana vine Fiara”, a raspuns ierarhul, conform Adevarul.ro.

 

 

“Nu poti nici sa recomanzi, nici sa interzici acest vaccin. Fiecare trebuie sa-l faca in cunostinta de cauza. Nu este perfect, raspunde unor necesitati”, a mai spus marti, 12 ianuarie, ierarhul, in cadrul aceleiasi emisiuni.

 

Apare o nouă LEGE. Mii de români vor fi pedepsiți dacă fac acest lucru

 

 

Arhiepiscopul a mai declarat ca Biserica se ocupa de transmiterea unui adevar revelat absolut, nu sa fie vectori de transmitere a vaccinului.

 

 

“Ne pare rau ca am fost pusi in situatia aceasta. Patriarhia ne-a dat o recomandare, si e normal sa o dea. Cel mai mult vindeca rugaciunea, mai mult decat vaccinul. Eu m-am apropiat de oameni si n-am luat niciun virus. Trebuia sa ma imbolnavesc de 100 de ori”.