Cine e șoferul beat care a ucis trei tineri în Alba. Avea permis de doar 9 luni

Eduard Palco, șoferul beat care a ucis trei tineri în Alba, avea permis de conducere de doar nouă luni. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat, astăzi, în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Tânărul are 19 ani și este din localitatea Oiejdea, județul Alba. Acesta s-a urcat beat la volan și a accidentat mortal trei tineri care mergeau pe marginea drumului. Alte trei persoane au fost rănite. Bogdan, Patrick și Daniel au murit pe loc. Mașina condusă de Eduard Palco s-a oprit la 200 de metri, în câmp.

„În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv”, a transmis IPJ Alba.

Tinerii care au murit se întorceau de la un club din Alba Iulia și mergeau să facă cumpărături de la benzinărie. Pe traseu, ei au fost loviţi în plin de maşină. Trupurile acestora au fost aruncate pe o distanţă de zeci de metri de la locul impactului.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri