x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(7) "politic"

Cine îi ia locul lui Ludovic Orban! PSD a hotărât cine va fi noul premier

Mai sunt câteva săptămâni până la alegerile parlamentare, iar social democrații se declară pregătiți.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.11.2020, 7:50

Președintele partidului PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre variantele de premier pe care le are PSD. Potrivit acestuia, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose sunt primii pe listă.

El a mai precizat că domeniul sănătății ”rămâne prioritar”. De asemenea, el a vorbit și despre cine ar putea ocupa funcția de ministru de Finanțe.

”Sunt mai mulţi colegi care pot ocupa această funcţie de prim-ministru. Este şi domnul Sorin Grindeanu, şi domnul Mihai Tudose, şi domnul Vasile Dâncu şi mulţi alţii. Încercăm să ne creionăm o echipă cât mai bună, cât mai mulţi specialişti. Normal că domeniul sănătăţii va rămâne prioritar.

Mai mult ca sigur o să mergem cu domnul Rafila, la Educaţie o să venim cu propunerea domnului profesor Azamfirei, iar la Finanţe o să vedem cu domnul Cristi Socol. Cred că aceste domenii sunt cele mai importante pentru România în viitor. După cum vedeţi, venim cu trei nume noi, nu neapărat pesedişti vechi.

Căutăm soluţii pentru români, cu oameni recunoscuţi în domeniul lor de activitate”, a spus Marcel Ciolacu, în exclusivitate la Antena 3.